Categories

3 voorwerpen die je als man nodig hebt in de badkamer

 

Mannen hebben ook verzorgingsproducten nodig in de badkamer. Er zijn enkele producten die zeker belangrijker zijn dan andere. Het eerste product is logisch: de tandenborstel. Iedereen poetst zijn of haar tanden ‘s morgens, tenminste, dit zou je moeten doen als je een gezond gebit wilt behouden. Je kunt kiezen tussen een gewone tandenborstel of een elektrische tandenborstel. De tweede optie is beter want je kunt er je gebit grondig mee reinigen. Het verwijdert veel meer tandplak dan een normale tandenborstel.

Ten tweede heb je zeker een baardtrimmer of scheerapparaat nodig. Als man kun je er niet onderuit, gezichtshaar zal groeien als je dit nu wilt of niet. Voor mensen die graag gladgeschoren door het leven gaan maar niet graag de klassieke scheermesjes gebruiken wegens tijdgebrek of andere redenen, is een scheerapparaat de ideale vervanging. Je kunt je er mee gladscheren zonder veel tijd te verliezen. Vele modellen beschikken ook over een kleine trimfunctie indien je je baard eerst wilt trimmen voor het scheren.

Voor personen die graag hun stoppelbaard behouden is een baardtrimmer een betere keuze. Op vele modellen kun je de lengte van je baard kiezen maar als je gaat voor de standaard instelling dan blijf je meestal achter met een stoppelbaard van 2 of 3 dagen. Naast je baard kun je bijvoorbeeld ook je bakkebaarden trimmen. Dit apparaat is zelfs geschikt om je baard mee te stijlen. Je kunt eventueel ook een tondeuse gebruiken om je baard te trimmen maar een baardtrimmer biedt veel meer mogelijkheden.

Handdoeken zijn ook onmisbaar in elke badkamer, zowel voor mannen als voor vrouwen. Kies voor zachte handdoeken met een goede absorptie zodat je je vlug kunt afdrogen na een verfrissende douche. Je kunt eventueel een droogrek kopen om de handdoeken op te hangen en ze te laten drogen. Zo blijven de handdoeken ook lekker warm en voelen ze beter aan wanneer je ze gebruikt om je af te drogen. Handdoeken kun je online goedkoop terugvinden en je koopt best enkele als reserve wanneer de eerste set in de was zit.

Natuurlijk zijn er nog andere belangrijke voorwerpen voor mannen in de badkamer zoals scheerschuim, speciale shampoo, haargel of -spray en zelfs olie om je baard gezond te houden. Je kan het zo gek niet bedenken, er bestaan tegenwoordig vele verschillende badkamerproducten voor mannen dus kijk zelf uit naar hetgeen je nodig hebt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>